PERFECT BLUE SKY

PERFECT BLUE SKY

Dé verrassing van 2017 is zonder twijfel Perfect Blue Sky, de band van de Zweedse folk/metal alleskunner Pontus (Pna) Andersson en de Australische rock-zangeres en gitariste, Jane Kitto. Hun invloeden als singer/songwriters halen zij bij Led Zeppelin, Wishbone Ash en Pink Floyd, en hun geluid en relatie kan je vergelijken met Lindsey Buckingham en Stevie Nicks anno 2017!

Van het geweldige album “The Eye Of Tilos” staan momenteel maar liefst drie tracks in de Hit-Tracks Top 100, waarvan twee in de top 10 (#1 smash ‘Winds Ransom’ en ‘Wasteland’). De nieuwe single ‘Astronaut’ is deze week binnengekomen op #63. De eerste single ‘Give You My Love’ haalde al eerder dit jaar de nummer één positie en staat voorlopig op de derde plaats van het jaaroverzicht 2017.

Perfect Blue Sky is beschikbaar voor de BeNeLux in mei 2018. Wij verzorgen in nauwe samenwerking met Ton Odijk van T.O. Artist Agency and Marketing de booking. Voor informatie kunt u mailen naar ronpennings@planet.nl

 

ARTIST PAGE